Penulis Blog





Disebabkan aku tak suka selfie, tak reti ambik gambar HD lelawa, ambiklah gambar dari weheartit. Credit to : @truefeminist



           Assalamualaikum dan salam cerios!


           Nama alam maya ; Miss Xyz tapi aku sangatlah awkward kalau orang panggil aku cemtu. Nama sebenar aku Aisyah, tipikal - tapi aku suka nama aku sampai nak anak aku dengan nama ni lagi. Aku perlukan nama pena ni sebab nak escape je dari realiti. It's a psychological thing rasanya. Macam kau trick diri kau yang kau boleh jadi orang lain tanpa risau.


97's kid (kira sendiri guna calculator kahkah).

Takdelah ceria mana pun, tapi kalau diberi pilihan memang aku nak jadi orang yang ceria.

Kenapa aku tak letak gambar? Aku cuba nak jadi penulis misteri ke? Tak.. Memang personaliti aku macamtu. Dah biasa dari kecik, aku tak fotogenik. Alergik dengan kamera. Pernah dengar?

Berblog sejak tingkatan 2 sebab terikut kawan dan tak pernah nyesal.



Blog ini ialah blog peribadi. Kadang-kadang menggunakan kata diri aku, saya, I. Maaf kalau ada sebarang isi dalam blog yang mengguris hati. Kalau memang tak dapat terima / ada apa-apa yang salah, sila beritau untuk saya perbetulkan.

Cerita disebalik header? Klik sini

No comments:

Post a Comment


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)