Wednesday, August 10, 2016

Travelog Faghuzi/Kompilasi Travelog 7 Benua GIVEAWAY By Aku Seorang Traveler

Assalamualaikum & Salam Cerioss



Klik gambar atas untuk travel ke blog awesome (kasi puji sikit)

Done follow kedua-dua blog.

Tag : nurulee



        Aku memang suka baca buku travel. Masa pesta buku haritu, 2-3 buku pasal travelling. Dulu aku ingat minat aku travelling tapi aku lagi minat duduk dalam keselesaan mungkin? Tapi buku travelling ni berjaya buka minda aku sikit. After all, kita memang dituntut untuk mengembara di muka bumi Allah. Sebabkan aku ni perempuan, aku rasa lagi secure kalau ada kawan sekali. 


Kat Malaysia, aku memang dah jejak kaki kat semua negeri. Jejak kaki tapi tak menjelajah. Luar negara pulak, Bali dengan Singapura. Tapi paling best kalau dapat jejakkan kaki ke Mekah & Madinah. Doakan yang terbaik untuk kita semua!





9 comments:


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)