Sunday, October 26, 2014

SPM : Last step to SPM 2014



Assalamualaikum.

             SPM tahun ini mula awal.

Maknanya, lebih awal aku meninggalkan sekolah. 
Rasa macam ini bukan realiti. 
SPM tinggal beberapa je lagi hari.
Kepada 97's liners,
Tuhan je tahu betapa dupdapdupdapnya hati,
Tuhan je tahu betapa tak sedianya lagi,
Tuhan je tahu betapa risaunya kita, 
Unless kalau kau takde perasaan; ahaha.


Lama tak update post baru. Mungkin lepas 25 November boleh tulis satu kemudian dua, lepas tu tiga sampai korang muntah membaca (tak klik langsung link blog ni). Masa itu aku dah bukan pelajar sekolah dah. Dah tak lagi... 


HUHUHUHUHUHU! 
Hantar aku balik ke darjah satu :p



BITTAUFIQ WAN NAJAH!
Masa ini, masa paling sesuai kita memohon banyak-banyak pada Allah supaya bantu kita. Usaha, tawakkal semua kita dah buat (walaupun tak begitu banyak tapi dah buatkan), minta ibu bapa, guru-guru, kawan-kawan, ahli keluarga doakan. Oh ye, jangan tinggal baca surah Ar-Rahman dengan surah Al-Waqiah. Pesan ustazah katanya, dua surah ini bagus untuk pelajar. 


Saya, 
Aisyah bt Azizul.
Ingin meminta maaf andai pernah menyakiti hati sesiapa secara tidak sedar atau sedar dengan kewujudan mana-mana post dalam blog ini. Maafkan saya ye (; 




Last guide to SPM :
1) Nota Biology super kreatif [here]
2) Doa-doa ketika peperiksaan [here
3) Latihan-latihan objektif boleh cari di Guru apps (download kat applestore/appstore android)
4) Study inspiration tumblr [here]











Last guide : 
1) Biology awesome notes [here]