Friday, October 19, 2012

Missing In Action? I'm back.


*On Blogger- New Post*
*taip*
*press delete*
*taip*










*geram*
*baling meja*




So, Assalamualaikum..
Tanjat tak itew buat post baru? ihihi *cover mulut guna tangan*



Err, nak cakap apa ek? ceh, konon-konon dah tak reti taip pulak. Apa khabar everybodehh? ada sihatkah? Dah lama tak menghepek kat blog ini sekarang datang balik dengan rasa yang pelik. Aku ini kira kalau dah biasa dengan satu keadaan aku itu, bila dah lain sikit...mulalah. Macam dulukan sebelum PMR banyak study apa semua, sekarang rasa pelik pulak tak study. Yela tu.


Memanglah, sah aku pelik.




Sejak Peristiwa Pengisytiharaan Kemerdekaan, 16 Oktober yang lalu.. banyak benda yang sebelum PMR aku TAK DAPAT nak buat atas pantang larang dan sebagainya (Ewah, macam dahsyat sangat PMR sampai nak berpantang segala.) macam...




1) Makan maggi 

Budak ni makan maggi macam menggodalah pulak. Curi maggi baru tau.









2) Online

"This was too awesomeee."







Argh. Memang tak banyak benda lah aku buat. Main game dengan baca novel itu adalah sikit-sikit. Nasib baik kat sekolah aku ada buat aktiviti lepas PMR. Keputusan PMR cikgu cakap bulan Disember ini. Tak yah cakap pasal keputusan dululah, kita banyakkan berdoa agar dilembutkan hati pemeriksa time memeriksa. 



Macam cikgu aku cakap, "Nanti pemeriksa tulis 60% jadi 90%." 
Agak melampau tapi kuasa Allahkan, tak ada sesiapa pun boleh jangka.







Siapa yang belum decide nak hadiah apa kalau-kalau periksa UPSR/PMR/SPM or anything cemerlang dan ibu bapa nak bagi apa-apa yang korang minta.. Harap video bawah ini dapat beri inspirasi.






Yes, go get a blender. And blend all our books, yeah!
Good idea? Welcome.





p/s : Terima kasih membaca sehingga perkataan terakhir ini. Sorry, agak kering dan membosankan, I know. Maklumlah dulu busy sangat XD